Composer Information

Bruno Coulais

Born:
January 13, 1954
Paris, France
Trailer Music:
Click for trailer usage

External Websites

Filmography

[2016]  Seasons (Les saisons)*
 Diary of a Chambermaid (Journal d'une femme de chambre)*
 Brice 3*
[2015]  Gemma Bovery*
 3 Hearts (3 coeurs)*
 Mune (Mune, le gardien de la lune)*
[2014]  Song of the Sea (Le chant de la mer)*
[2013]  Amazonia*
[2012]  My Worst Nightmare (Mon Pire Cauchemar)
 Farewell, My Queen (Les Adieux a la Reine)^
 An Open Heart (A Coeur Ouvert)
 Sur La Piste Du Marsupilami (HOURBA! On the Trail of the Marsupilanmi)*
[2010]  Living in Emergency: Stories of Doctors Without Borders
 Babies*
 Oceans
 Deep in the Woods (Au Fond Des Bois)^
[2009]  Coraline*
 Villa Amalia^
[2006]  La Planete Blanche*
[2005]  The Chorus (Les Choristes)*
 Brice de Nice*
[2004]  Agents Secrets*
[2003]  Hothouse
 The Boy Who Wanted to Be a Bear
 Toute une histoire
[2002]  Harrison's Flowers
 Les Tombales
 Winged Migration*
[2001]  All About Love
 Belphégor: Curse of the Mummy
 Origine Océan
 Un Aller simple
 Vidocq^
[2000]  Jacqueline dans ma vitrine
 Le Libertin
 Marry Me
 Scènes de crimes
 The Crimson Rivers
 The Magnet*
[1999]  A Major Incovenience
 Beautiful Mother
 Das Mädchen aus der Fremde
 Himalaya*
 La Débandade
[1998]  Already Dead (Deja Mort)
 Don Juan
 Préférence
 Serial Lover
[1997]  Flammen im Paradies
 Jeunesse
 Víctor
 Wild Games
[1996]  Microcosmos: Le peuple de l'herbe (Microcosmos)*
[1995]  Adultery: A User's Guide
 Waati
[1994]  3,000 Scenarios to Combat a Virus
 Green Henry
 L'Ange et le Génie
[1993]  Le Fils du requin
[1992]  Le Petit prince a dit
 Ma soeur, mon amour
 Old Rascal
 Siméon
 The Return of Casanova
[1991]  Le Jour des rois
 Peinture fraîche
[1990]  La Campagne de Cicéron
[1989]  Zanzibar
[1986]  La Femme Secrète
 Lien de parenté
 Qui trop embrasse
[1984]  Quidam
[1979]  México Mágico
[1978]  Nuit Féline
Key: * Has related album(s); ^ Has compilation album(s) only.


Missing Information?

If any information appears to be missing from this page, contact us and let us know!