Composer Information

Nicola Piovani

Born:
May 26, 1946
Rome, Italy
Representation:
Kraft-Engel Management

Filmography

[2014]  Le Chef
[2012]  Ciliegine (Cherry on the Cake)
[2011]  The Conquest (La Conquete)
 Queen to Play
 Tutti al mare (All at Sea)
[2006]  La Tigre e la Neve
[2004]  L'Équipier
[2003]  Indesiderabili, Gli
[2002]  Pinocchio
 Clown in Kabul
 Il Nostro Matrimonio è in Crisi
 The Son's Room
[2001]  Das Sams
 Directives Are Directives
 In Love and War
 Resurrection
 Viper
[2000]  La Carbonara
 Tobia al Caffè
[1999]  Amor Nello Specchio
 La Fame e la Sete
 No Trains, No Planes
 Running Free
[1998]  1968-1998: Trent'anni d'Oblio
 Acts of Justice
 Amico Mio 2
 Dolce far Niente
 You're Laughing
[1997]  Camere da Letto
 El Impostor
 Life is Beautiful
 Linda e il Brigadiere [TV Series]
 Santo Stefano
 The Man in Grey
 Un Prete Tra Noi [TV Series]
[1996]  Beyond the Garden
 Charlotte Sophie Bentinck
 La Mia Generazione
 Uomo d'Acqua Dolce
[1995]  A Che Punto è la Notte
 A Month by the Lake
 Childhood Enemies
 Sale Gosse
 The Flying Dutchman
[1994]  Caro Diario
 Kim Novak Is on the Phone
 The Tit and the Moon
[1993]  Amico Mio [TV Series]
 Amok
 De Eso No Se Habla
 Fiorile
 Huevos de Oro
 Il Giovane Mussolini
 Per Amore, Solo per Amore
[1992]  Jamón, Jamón
 Le Amiche del Cuore
 Utz
[1991]  Caccia alla Vedova
 De Onfatsoenlijke Vrouw
 Hors la Vie
[1990]  Der Berg
 Il Male Oscuro
 Il Sole Anche di Notte
 In nome del popolo sovrano
 La Voce della Luna
 Lenin: The Train
 Traces of an Amorous Life
[1989]  12 Registi per 12 Città
 Australia
 Disamistade
 La Cintura
 La Soule
 O Re
 Red Wood Pigeon
[1988]  A Night of Love
 A Strange Place to Meet
 Chari di Luna
 I Cammelli
 It's Happening Tomorrow
 L'Appassionata
[1987]  Exploits of a Young Don Juan
 Fellini's Intervista
 Good Morning, Babylon
 Strana la Vita
[1986]  Ginger and Fred
 La Sposa era Bellissima
 Speriamo che si Femmina
[1985]  Il Camorrista
 La Messa è Finita
 Le Due Vite di Mattia Pascal
 Segreti Segreti
[1984]  Bertoldo, Bertoldino e Cacasenno
 Chaos
 De Schorpioen
[1983]  La Trace
[1982]  La Vela Incantata
 Night of the Shooting Stars
 The Eyes, The Mouth
[1981]  Il Marchese del Grillo
 The Girl with the Red Hair
[1980]  A Leap in the Dark
 Il treno per istanbul (Il treno per Istambul / The Istambul Train) [Miniseries]
 Vacanze in Val Trebbia
[1977]  Morire a Roma
 Nel Più Alto dei Cieli
 The Last Three Days
 The Seagull
[1976]  Victory March (Marcia Trionfale)
[1974]  Flavia
 L'Invenzione di Morel
 Primal Impulse
 The Perfume of the Lady in Black (Il profumo della signora in nero)
[1972]  Daniele e Maria
 Sbatti il mostro in prima pagina (cocomposer)
[1971]  N.P.
 Nel nome del padre
[1970]  La Ragazza di Latta


Missing Information?

If any information appears to be missing from this page, contact us and let us know!