Composer Information

Pascal Gaigne

External Websites

Filmography

[2016]  Embarazados*
 The Olive Tree (El olivo)^
[2015]  Flowers (Loreak)*
 Paulo Coelho's Best Story
[2014]  En tierra extrana^
 Lasa y Zabala*
 Theo's House*
[2013]  Amaren eskuak*
 The Last Days of Lucifer (Luciferin viimeinen elama)*
[2012]  Chaika*
 Despierta a las Moscas [Short Film]
 Katmandu, Un Espejo En El Cielo*
 Los mundos sutiles*
 Veneno [Short Film]
 Water Marked (Veden Peili)*
[2011]  778 - La Chanson de Roland
 Al Final del Tunel
 Cuidadores
 Infarto Con Rotura de Corazon^
 Matka Edeniin / Viaje A Eden^
 Oz
 Verbo*
[2010]  80 Egunean (For 80 Days)*
 Algo Queda
 Perurena
[2009]  3some (Castillos de carton)*
 Balenciaga
 Dia de Revancha
 Fat People (Gordos)*
 La Causa de Kripan
 Pedro Peixe Rio
 Senor X
[2008]  FGM
 Omerta*
 On the Line
 The End
[2007]  Dark Blue Almost Black (Azulo Oscuro Casi Negro)*
 Alumbramiento
 Butus
 Lucio El ultimo anarquista
 Querida Bamako^
 Siete Mesas de Billar Frances^
 Traumalogia
[2006]  Cristobol Molon
 Miramar Street
 Que Tienes Debajo del Sombrero?
[2005]  20 Centimetros
 Contracuerpo
 Dentro
 Sintonia
[2004]  Azul Oscuro Casi Negro^
 En la Boca del Lobo
 Fisica II
 La Pelota Vasca - La Piel Contra La Piedra
 Las Olas
 Le Cou de la Girafe^
 Ostertz
 Sahara Maraton
 Supertramps
[2003]  Las Voces de la Noche
[2002]  Lepokoa
 Piedras^
 Tercero B
[2001]  Ammor Curiosidad Prozak Y Dudas
 Bertzea
 Silencio Roto^
[2000]  El Ladron de Suenos
 El Otro Barrio^
 Oinak Izarretan
[1999]  Flores de Otro Mundo^
[1998]  Mensaka^
[1997]  Todo Esta Oscurio
[1994]  Goenkale [TV Series]
 Se Ha Apagado Una Estrella
[1992]  Como Tu Quieras
 El Sol del Membrillo^
[1991]  La Gente de la Universal
 Santa Cruz El cura guerrillero
[1989]  Ander Y Yul
[1984]  Zergatik Panpox
Key: * Has related album(s); ^ Has compilation album(s) only.


Missing Information?

If any information appears to be missing from this page, contact us and let us know!