Composer Information

Philippe Sarde

[Photo - Philippe Sarde]
Born:
June 21, 1948
Hauts-de-Seine, France

Filmography

[2014]  The French Minister (Quai d'Orsay)
[2011]  The Princess of Montpensier
[2010]  The Girl on the Train
[2004]  A Less Bad World
 Claude Sautet ou La Magie Invisible
 Colette, une femme libre [Miniseries]
 Les Soeurs Fâchées
[2003]  Le Mystère de la Chambre Jaune
 Les Égarés
 Raja
[2002]  Break of Dawn
 Same Player Shoot Again
[2001]  Sister Mary Explains It All
[2000]  Là-bas... mon pays
 Mademoiselle
 Princesses
[1998]  Alice et Martin
 Je suis vivante et je vous aime
[1997]  K
 Le Rouge et le noir
 Lucie Aubrac
 Mad City
 On Guard (Le bossu)
 Un frère
[1996]  L' Insoumise
 Ponette
[1995]  Dis-moi oui..
 Les Voleurs
 Nelly & Monsieur Arnaud
[1994]  The Daughter Of D'Artagnan (La Fille De D'Artagnan)
 The Favorite Son
 Uncovered
[1993]  La Petite Apocalypse (The Little Apocalypse)
 My Favorite Season (Ma Saison Preferee)
[1992]  L.627
 La Voix (The Voice)
[1991]  Eve Of Destruction
 J'Embrasse Pas (I Don't Kiss)
 Pour Sacha
[1990]  La Baule-Les Pins
 Lord Of The Flies
[1989]  Lost Angels
 Reunion
 The Bear
 The Music Box
[1988]  A Few Days With Me
[1987]  Every Time We Say Goodbye
 Les Mois D'Avril Sont Meurtriers
[1986]  Devil In The Flesh
 Mon Deau-Frere A Tue Ma Soeur
 Pirates
 The Manhattan Project
 The Scene Of The Crime
[1985]  Joshua, Then and Now
 Harem
 Rendezvous
[1984]  Fort Saganne
 Sunday In The Country
[1983]  A Friend Of Vincent
 Attention, Ume Femme Peut En acher Une Autre
 First Desires
 Garcon
 J'Ai Espouse Un Ombre
 Lovesick
 Stella
[1982]  A Strange Affair
 Coup De Torchon (Clean Slate)
 L'Etoile Du Nord (The North Star)
 Quest for Fire
[1981]  Beau Pere
 Choice of Arms
 Ghost Story
[1980]  Buffet Froid (Cold Cuts)
 I Sent A Letter To My Love (Chere Inconnue)
 La Femme-Flic
 Le Guignolo
[1979]  A Simple Story
 Chiedo Asilo (My Asylum)
 Flic Ou Voyou
 Le Toubib
 Tess
 The Bronte Sisters
[1978]  Bye Bye Monkey
 Ils Cle Sur La Porte (The Key Is In The Door)
 L'Adolescente
 Madame Rosa (La Vie Devant Soi)
[1977]  Comme La Lune
 Des Enfants Gates (Spoiled Children)
 Le Crabe-Tambour
 Le Diable Probablement
 Le Juge Fayard Dit Le Sheriff
 Un Taxi Mauve (The Purple Taxi)
 Violette Et Francois
[1976]  Adieu, Poulet
 Barocco
 Mado
 Marie Poupee
 On Aura Tout Vu
 Sept Morts Sur Ordonnance
 The Judge And The Assassin
 The Last Woman
 The Tenant
[1975]  Folle A Tuer
 La Cage
 Les Galettes De Pont-Aven
 Pas De Probleme (No Problem)
 The French Detective
 Un Divorce Heureux
 Un Sac De Billes
[1974]  Deux Hommes Dans La Ville
 Dorothea
 La Race Des Seigneurs
 Lancelot Of The Lake
 Les Seins De Glace
 Souvenirs D'En France
 The Clockmaker Of St. Paul
 Vincent, Francois, Paul And The Others
[1973]  Charlie Et Ses Deux Nenettes
 La Grande Bouffe
 La Valise
 Le Mariage A La Mode
 Le Train
 Les Corps Celestes
 Touche Pas A La Femme Blanche! (Hands Off White Women)
[1972]  Cesar And Rosalie
 Helle
 La Veuve Couderc
 Le Droit D'Aimer
 Le Fils
 Liza
[1971]  Le Chat
 Max Et Les Ferrailleurs (Max and the Junkmen)
[1970]  La Liberte En Croupe
 Les Choses De La Vie
 Sortie De Secours

Additional Albums



Missing Information?

If any information appears to be missing from this page, contact us and let us know!