Composer Information

Nicola Piovani

Born:
May 26, 1946
Rome, Italy
Performing Rights Organization:
SOKOJ

External Websites

Upcoming Projects

The Traitor (Il traditore) (2019)
Release Date: 2019

Filmography

2018  Una festa esagerata*
 There Is No Place Like Home (A casa tutti bene)*
2016  Assolo*
2015  Hungry Hearts*
 Banana*
 L'amour ne pardonne pas (L'amore non perdona)*
2014  Le Chef*
2012  Ciliegine (Cherry on the Cake)*
2011  The Conquest (La Conquete)*
 Queen to Play
 Tutti al mare (All at Sea)*
2006  La Tigre e la Neve
2004  L'Équipier
2003  Indesiderabili, Gli
2002  Pinocchio*
 Clown in Kabul
 Il Nostro Matrimonio è in Crisi
 Nowhere*
 The Son's Room^
2001  Das Sams
 Directives Are Directives
 In Love and War
 Resurrection
 Viper
2000  La Carbonara
 Tobia al Caffè
1999  Amor Nello Specchio
 La Fame e la Sete
 No Trains, No Planes
 Running Free*
1998  1968-1998: Trent'anni d'Oblio
 Acts of Justice
 Amico Mio 2
 Dolce far Niente
 You're Laughing
1997  Camere da Letto
 El Impostor
 Life is Beautiful*
 Linda e il Brigadiere [TV Series]
 Santo Stefano
 The Man in Grey
 Un Prete Tra Noi [TV Series]
1996  Beyond the Garden
 Charlotte Sophie Bentinck
 La Mia Generazione
 Uomo d'Acqua Dolce
1995  A Che Punto è la Notte
 A Month by the Lake
 Childhood Enemies
 Sale Gosse
 The Flying Dutchman
1994  Caro Diario^
 Kim Novak Is on the Phone
 The Tit and the Moon
1993  Amico Mio [TV Series]
 Amok
 De Eso No Se Habla
 Fiorile
 Huevos de Oro
 Il Giovane Mussolini
 Per Amore, Solo per Amore
1992  Jamón, Jamón
 Le Amiche del Cuore
 Utz
1991  Caccia alla Vedova
 De Onfatsoenlijke Vrouw
 Hors la Vie
1990  Der Berg
 Il Male Oscuro
 Il Sole Anche di Notte
 In nome del popolo sovrano*
 La Voce della Luna
 Lenin: The Train
 Traces of an Amorous Life
1989  12 Registi per 12 Città
 Australia
 Disamistade
 La Cintura
 La Soule
 O Re
 Red Wood Pigeon
1988  A Night of Love
 A Strange Place to Meet
 Chari di Luna
 I Cammelli
 It's Happening Tomorrow
 L'Appassionata
1987  Exploits of a Young Don Juan
 Fellini's Intervista
 Good Morning, Babylon*
 Strana la Vita
1986  Ginger and Fred
 La Sposa era Bellissima
 Speriamo che si Femmina
1985  Il Camorrista
 La Messa è Finita^
 Le Due Vite di Mattia Pascal
 Segreti Segreti
1984  Bertoldo, Bertoldino e Cacasenno
 Chaos
 De Schorpioen
1983  The Night of the Shooting Stars (La notte di San Lorenzo)*
 La Trace
1982  La Vela Incantata
 The Eyes, The Mouth
1981  Il Marchese del Grillo*
 Il minestrone*
 The Girl with the Red Hair
1980  A Leap in the Dark
 Il treno per istanbul (Il treno per Istambul / The Istambul Train) [Miniseries]*
 Vacanze in Val Trebbia
1977  Morire a Roma
 Nel Più Alto dei Cieli
 The Last Three Days
 The Seagull
1976  Victory March (Marcia Trionfale)*
1974  Flavia (Flavia la monaca musulmana / Flavia the Heretic)*
 L'Invenzione di Morel
 Primal Impulse
 The Perfume of the Lady in Black (Il profumo della signora in nero)*
1972  Daniele e Maria*
 Sbatti il mostro in prima pagina
1971  N.P. (Il Segreto)*
 Nel nome del padre*
1970  La Ragazza di Latta
Key: * Has related album(s); ^ Has compilation album(s) only.


Missing Information?

If any information appears to be missing from this page, contact us and let us know!