Composer Information

Jean-Claude Petit

Born:
November 14, 1943
Vaires-sur-Marne, France

Filmography

2017  Dalida*
2015  First Growth (Premiers crus)*
2013  Hotel Normandy
2004  Pédale Dure
 Podium
2003  Simon le Juste
2002  Aime ton Père
 Un Paradis pour Deux
 Very Opposite Sexes
2001  Gens en Maillot de Bain ne sont pas (Forcément) Superficiels
2000  Le Prof
 Les Miserables
 Lumumba
1999  Chasseurs d'Écume [TV Series]
 Paddy
1998  Sucre Amer
 Un Cadeau, La Vie!
1997  Langevin: Le Secret
 Le Serre aux Truffes
 Messieurs les Enfants
 Night of Destiny
 Saraka Bô
1996  Beaumarchais the Scoundrel
 Désiré
 Le Complot d'Aristote
1995  The Horseman on the Roof
1994  Foreign Student
 La Véritable Histoire d'Artaud le Momo
 Les Hirondelles ne Meurent pas à Jerusalem
 Nobody's Children
 Seaforth [TV Series]
1993  588 Rue Paradis
 En Compagnie d'Antonin Artaud
 Lady Chatterley [TV Movie]
 Le Château des Oliviers
 Mayrig [TV Series]
1992  Coupable d'Innocence
 Le Zèbre
 Mother
 The Playboys
1991  All Out
 La Grande Dune
 Rue du Bac
 Toujours Seuls
1990  Cyrano de Bergerac^
 Encore vous, Imogène
 Imogène est de Retour
 Imogène et la Veuve Blanche
 Notre Imogène
 Uranus
1989  Bille en Tête
 Deux
 Les Cicognes n'en qu'à leur Tête
 Ne Vous Fâchez pas, Imogène
 Return of the Musketeers*
1988  Savannah
1987  Fucking Fernand
 L'Heure Simenon [TV Series]
 L'Île
 Tant qu'il y Aura des Femmes
 Vent de Panique
1986  Jean de Florette*
 Manon of the Spring
1985  Billy Ze Kick
 Slices of Life (Tranches de vie)*
 Tristesse et Beauté
1984  L'Addition
1983  Vive la Sociale!
1982  Champs-Elysées [TV Series]
1980  Tusk
1974  Chez les Titch
1972  Avec le Coeur
Key: * Has related album(s); ^ Has compilation album(s) only.

Additional Albums



Missing Information?

If any information appears to be missing from this page, contact us and let us know!