Composer Information

Philippe Sarde

Born:
June 21, 1948
Hauts-de-Seine, France
Performing Rights Organization:
SACEM

External Websites

Filmography

2018  Rodin*
2015  Two Friends (Les deux amis)*
2014  The French Minister (Quai d'Orsay)*
2012  And They Call It Summer (E la chiamano Estate)*
2011  The Princess of Montpensier*
2010  The Girl on the Train
2004  A Less Bad World
 Claude Sautet ou La Magie Invisible
 Colette, une femme libre [Miniseries]
 Les Soeurs Fâchées
2003  Le Mystère de la Chambre Jaune
 Les Égarés
 Raja
2002  Break of Dawn
 Same Player Shoot Again
2001  Sister Mary Explains It All*
2000  Là-bas... mon pays
 Mademoiselle
 Princesses
1998  Alice et Martin
 Je suis vivante et je vous aime
1997  K
 Le Rouge et le noir
 Lucie Aubrac
 On Guard (Le bossu)*
 Un frère
1996  L' Insoumise
 Ponette*
1995  Dis-moi oui..
 Les Voleurs
 Nelly & Monsieur Arnaud
1994  The Daughter Of D'Artagnan (La Fille De D'Artagnan)
 The Favorite Son
 Uncovered*
1993  La Petite Apocalypse (The Little Apocalypse)
 My Favorite Season (Ma Saison Preferee)
1992  L.627
 La Voix (The Voice)
1991  Eve Of Destruction*
 J'Embrasse Pas (I Don't Kiss)
 Pour Sacha*
 The Old Lady Who Walked in the Sea^
1990  Faux et Usage de faux^
 La Baule-Les Pins
 Lord Of The Flies*
1989  Lost Angels
 Reunion (L'ami retrouve)*
 The Bear*
 The Music Box*
1988  A Few Days With Me
 La maison de jade*
1987  Comedie!*
 Every Time We Say Goodbye
 Les Mois D'Avril Sont Meurtriers^
1986  Devil In The Flesh
 Mon Deau-Frere A Tue Ma Soeur
 Pirates*
 The Manhattan Project*
 The Scene Of The Crime
1985  Joshua, Then and Now*
 Harem*
 Rendezvous
1984  Misunderstood (unused score)*
 Fort Saganne^
 La pirate*
 Le Dernier Civil [TV Movie]^
 Sunday In The Country
1983  A Friend Of Vincent
 Attention, Ume Femme Peut En acher Une Autre
 First Desires
 Garcon*
 J'Ai Espouse Un Ombre
 Lovesick*
 Stella^
1982  A Strange Affair
 Coup De Torchon (Clean Slate)
 L'Etoile Du Nord (The North Star)
 Quest for Fire*
1981  Beau Pere*
 Birgit Haas Must Be Killed^
 Choice of Arms
 Ghost Story*
1980  Buffet Froid (Cold Cuts)
 I Sent A Letter To My Love (Chere Inconnue)
 La Femme-Flic
 Le Guignolo
1979  A Simple Story
 Chiedo Asilo (My Asylum)
 Flic Ou Voyou
 Tess
 The Bronte Sisters
 The Medic (Le toubib)*
1978  Bye Bye Monkey
 Ils Cle Sur La Porte (The Key Is In The Door)
 L'Adolescente
 Madame Rosa (La Vie Devant Soi)
1977  Comme La Lune
 Des Enfants Gates (Spoiled Children)
 Le Crabe-Tambour
 Le Diable Probablement
 Le Juge Fayard Dit Le Sheriff
 Un Taxi Mauve (The Purple Taxi)
 Violette Et Francois
1976  Adieu, Poulet
 Barocco
 Mado
 Marie Poupee
 On Aura Tout Vu
 Sept Morts Sur Ordonnance
 The Judge And The Assassin
 The Last Woman
 The Tenant
1975  Folle A Tuer
 La Cage
 Les Galettes De Pont-Aven
 Pas De Probleme (No Problem)
 The French Detective
 Un Divorce Heureux
 Un Sac De Billes
1974  Dorothea
 La Race Des Seigneurs
 Lancelot Of The Lake
 Les Seins De Glace
 Souvenirs D'En France
 The Clockmaker Of St. Paul
 Two Men in Town (Deux hommes dans la ville)*
 Vincent, Francois, Paul And The Others
1973  Charlie Et Ses Deux Nenettes
 La Grande Bouffe
 La Valise
 Le Mariage A La Mode
 Le Train
 Les Corps Celestes
 Touche Pas A La Femme Blanche! (Hands Off White Women)
1972  Cesar And Rosalie
 Helle*
 Le Droit D'Aimer
 Le Fils
 Liza
1971  Le Chat
 Max Et Les Ferrailleurs (Max and the Junkmen)
 The Widow Couderc (La veuve Couderc)*
1970  La Liberte En Croupe
 Les Choses De La Vie*
 Sortie De Secours
Key: * Has related album(s); ^ Has compilation album(s) only.

Additional Albums



Missing Information?

If any information appears to be missing from this page, contact us and let us know!