Composer Information

Vladimir Cosma

Born:
April 13, 1940
Bucharest, Romania

External Websites

Filmography

2018  Let the Girls Play (Comme des garcons)*
2017  Un profil pour deux*
2016  Le cabanon rose^
2015  Monsieur Cauchemar^
2014  Le mystère des jonquilles^
2013  Le renard jaune^
2011  Les insomniaques^
2010  Colère [TV Movie]^
 Hitler in Hollywood (HH, Hitler a Hollywood)*
2008  Marius et Fanny [TV Movie]
2007  13 French Street^
 Le Deal^
2006  A Year in My Life (Le temps des porte-plumes)*
 Le bénévole^
2004  Albert est méchant*
2003  Le Furet^
2002  Au loin, l'horizon
 Marche et reve!
2001  The Closet
2000  La vache et le president*
1999  La femme du boulanger [TV Movie]^
 Le monde à l'envers [TV Movie]*
 Le Schpountz^
 The Son of Français (Le fils du francais)*
1998  The Dinner Game
1997  Les Palmes de M. Schultz
 Soleil*
1996  Le cheval de coeur [TV Movie]*
 Le Jaguar
 Les Sables mouvants*
 The Best Job in the World (Le plus beau metier du monde)*
1995  Dazzle
 Le Masque de Jade
1994  Bonsoir^
 Cache Cash
 L'Affaire
 Les yeux d'Helene [TV Series]*
 Montparnasse-Pondichery*
1993  Coup de jeune
 La soif de l'or*
 Le boeuf clandestin [TV Movie]*
 Leon's Husband
 The Thirst for Gold
1992  Burnt Hearts (Les Coeurs brules) [TV Series]*
 City for Sale
 Kitchen With Apartment
 Le Bal des casse-pieds
 The Supper
 Ville à vendre^
1991  Dis-moi qui tu hais
 Jackpot!
 La Méthode Barnol
 La Neige et le feu
 La Pagaille
 La Vérité qui tue
 My Mother's Castle
 The Favour, the Watch and the Very Big Fish (La montre, la croix et la maniere)*
1990  Il Gèle en enfer^
 My Father's Glory
1989  La vouivre*
 Les grandes familles [Miniseries]*
 The Spirit
 Till We Meet Again [Miniseries]*
1988  Corps z'a corps
 L'Étudiante
1987  Field Agent
 La Petite allumeuse
 Levy and Goliath
 Promis, juré!
 Promis... jure!*
1986  Astérix chez le Bretons
 Claire [TV Movie]*
 Death on a Rainy Sunday
 Les Fugitifs
 The King's Cake (La galette du roi)*
1985  Astérix et la surprise de César
 Drôle de samedi
 Le Gaffeur
 Les Rois du gag*
1984  Billet doux [TV Series]*
 Just the Way You Are*
 L'Étincelle*
 Led By the Nose
 Petit Con
 The Seventh Target
 The Twin (Le Jumeau)*
 To Catch a Cop (Retenez-moi... ou je fais un malheur!)*
1983  Banzai*
 L'homme de Suez [Miniseries]*
 La Chambre des Dames [Miniseries]*
 Le Bal
 Les Compères^
 The Prize of Peril
 Tout le monde peut se tromper
1982  Ace of Aces
 Jamais avant le mariage*
 La Boum 2
 Le Père Noël es une ordure
1981  Celles qu'on n'a pas eues
 Dead Certain
 Diva*
 La Chévre
 Next Year If All Goes Well
 Porquoi pas nous?
 Pourquoi pas nous?*
1980  Inspector Blunder (Inspecteur la Bavure)*
 It's Not Me, It's Him (C'est pas moi, c'est lui)*
 La Boum
 La Femme Enfant
 Les Mystéres de Paris
 Petit dejeuner compris [TV Series]*
 The Telephone Bar (Le Bar du Télephone)*
 The Umbrella Coup (Le coup du parapluie)*
1979  Cause toujours, tu m'intéresses!
 Confidences pour confidences
 Courage fuyons
 Duos sur canapé
 Ils sont grands, ces petits*
 La Dérobade
 Les jeunes filles [TV Movie]*
 These Kids Are Grown-Ups
1978  La Raison d'etat
 La Zizanie
 Sam & Sally (Sam et Sally) [TV Series]*
 Too Shy to Try
1977  Autopsie d'un monstre
 L'Animal
 Le Chien de Monsieur Michel
 Nous irons tous au paradis
 Richelieu [Miniseries]*
 Sea Urchin in the Pocket
 You Won't Have Alsace-Lorraine (Vous n'aurez pas l'Alsace et la Lorraine)*
1976  Adiós [Miniseries]*
 Dracula and Son
 La Surprise du chef
 Le Jouet
 Les Robots pensants
 Pardon mon affaire
 Scrambled Eggs*
 The Wing and the Thigh
1975  Catherine & Co.*
 Dupont-Lajoie
 La Course à l'échalote
 Le Télephone rose
 Michel Strogoff
1974  La Gueule de l'emploi
 La Rivale
 La Virée superbe
 Le Chaud Lapin
 Le Retour du grand blond
 Lucky Pierre
1973  Dernière bourrée à Paris
 Diary of a Nymphomaniac
 Hail the Artist
 La Raison du plus fou
 Le Dingue
 Les Grande Sentiments font le bouns gueuletons
 Les Zozos
 Pleure pas la bouche pleine
 Salut l'artiste^
 The Crazy Cappo Affair
 The Mad Adventures of Rabbi Jacob (Les aventures de Rabbi Jacob)*
1972  Le Grand blond avec une chaussure noire
 Les Félines
 Les Malheurs d'Alfred
 Neither By Day Nor By Night
1970  Cain de nulle part
 Le Distrait
 Le Voyageur
 Teresa
1969  Clérambard
1968  But
 Death of Joe the Indian
 Les Adventures de Tom Sawyer
 Maldonne
 Prisoners of Freedom
1967  Alexander
0  La trilogie marseillaise: César [TV Movie]^
 La trilogie marseillaise: Fanny [TV Movie]^
 La trilogie marseillaise: Marius [TV Movie]^
Key: * Has related album(s); ^ Has compilation album(s) only.


Missing Information?

If any information appears to be missing from this page, contact us and let us know!