Composer Information

Carlo Siliotto

Born:
January 10, 1950
Rome, Italy

External Websites

Filmography

2016  Miracles from Heaven*
2014  May in the Summer (unused score)
2013  The Snitch Cartel (El Cartel de los sapos)*
 Instructions Not Included
2011  Tequila Historia De Una Pasion*
 Tutta colpa della musica*
 Without Men*
2010  The Father and the Foreigner*
2008  Under the Same Moon (La Misma Luna)*
2006  Dear Anne: The Gift of Hope
 Nomad: The Warrior*
2004  The Punisher*
2003  Una Vita Sottile
2002  Cuccioli [TV Series]
 Francesco
 Julius Caesar
 The Good War
2001  Brancaccio
 Honolulu Baby
 Just Run!
 La Sindone
 Lourdes
 Sweetiecakes
2000  Maestrale
 St. Paul
 The Murmur of Recollections
 The Savior of San Nicola
1999  A Proposito di Sentimenti
 Esther
 Il Mistero del Cortile
 La Vera Madre
 Leui e Lei II
 Oltremare
 Uninvited
1998  Leui e Lei
 Nicholas Gift
 Primo Cittadino
1997  Commercial Break
 David
1996  Compagni di Branco
 La Signora della Città
 Luna e l'Altra
1995  Altrove
 Confession Secrète
 Fluke
 Snowball
 The Black Tent
1994  Bitter Chamber
 Il Piccolo Lord
 Nemici Intimi
 Quando Finiranno le Zanzare
 The Stray Cats
1993  Cherchez la Femme
 Delitti Imperfetti
 L'Ombra della Sera
 The Flight of the Innocent
 Villa Maltraversi
1992  In Fuga per la Vitta
 In Viaggio Verso Est
 Ostinato Destino
 Stato d'Emergenza
 Terror Stalks the Class Reunion
1991  Anni d'Oro, Gli
 Dalla Notte all'Alba
 Non Siamo Soli [TV Series]
 The Ballad of Ren-Ham
1990  Arrivederci Roma
 Breath of Life
 Un Millione di Miliardi
1989  Quatro Piccole Donne
1988  Colletti Bianchi [TV Series]
 Dark Bar
 Pensieri Invadenti
 Rosso di Sera
 Una Vittoria
1987  Diventerò Padre
1986  La Casa del Buon Ritorno
1984  Il Passo Falso
1983  Chi mi Aiuta…?
Key: * Has related album(s); ^ Has compilation album(s) only.

Additional Albums



Missing Information?

If any information appears to be missing from this page, contact us and let us know!